Eatery Social Taqueria

IMG_2749

IMG_2747

Just nu tycker jag faktiskt lite synd om mig själv, klockan är bara strax efter åtta och jag sitter hemma i min ensamhet och viker mig stundtals av smärta! Jag har åkt på någon förbaskad magknip som inte är av denna värld och som om inte detta vore nog har jag dessutom en huvudvärk från helvetet!!

Nåväl, jag är hur som helst glad att jag bet ihop och tog mig till den planerade pressvisingen med Lars Wallin tidigare idag, det är ju inte direkt varje dag man får lov att stå och chittchatta med honom precis. Jag upplevde honom som otroligt jordnära och ödmjuk och han var väldigt trevlig. Självklart tog vi massor av bilder men det får bli en uppdatering på det under morgondagen för jag måste placera mig vågrät i soffan och försöka få bukt på min trilska mage!!

IMG_2751Innan vi begav oss hemåt gjorde vi ett pitstop på Malmö Live’s alldeles egna Eatery Social Taqueriasom faktiskt blev premiär för min del! En restaurang i direkt anslutning till Malmö Live som utan tvekan levererade en stämningsfull atmosfär, god mat och härlig musik!! Ett tips är att boka bord för det var fullsmockat med middagsgäster plus att folk stod utanför och väntade på att borde skulle bli lediga!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.