LARS WALLIN

nJvJRlYwi4HVRE1XcU8LJrDuz0OVNrZ_Yr7QABwgSFw

IMG_2685

eNTDr0M0tIpk7mXPSZCvWnNGdLSqpDjWzgBXDLLidIU

fp_DbnJhhWfD5T-hLhzBWFhZaxeYyx6CEEhIiRJd-cQ

NFGZL9UF0BMgtlAvrdmSbdlbbSogBXNaruk2SUxTQeY

Vilken inspirationskälla han den där Lars Wallin är, jag som fullkomligt älskar spetsdetaljer i klädesplagg hade ju kunnat döda för en bröllopsklänning signerad självaste LW!! Spets är nämligen en återkommande detalj i hans design och kännetecknar hans kreationer, en detalj som han tagit med sig in i samarbetet med Fyrklövern där han har designat en kaffeservis Lace by Lars Wallin som är helt fantastiskt vacker.

Jag är fullkomligt kär i denna servis och espressokoppen vi fick med oss i vår goodiebox kommer jag att använda flitigt…

88Q5AZfazsQanO-5zKCEynnC92k0uE6pCqdDqPcIKg8

Jag passade på att bjuda med mig Fotograf Martina till gårdagens pressvisning och det är även hon som har knäppt av flera av bilderna i inlägget, hon har verkligen sinne för det där med att fånga bra fotovinklarna och har flertalet bröllopsfotograferingar i bagaget.

För er som är nyfikna finner ni hennes hemsida här (klick).

IMG_2689

IMG_2690

IMG_2704

IMG_2705

Förutom rundturen där vi fick hälsa på och prata med självaste Lars Wallin fick vi även möjligheten att spana in alla övriga utställare, se genrepet av aftonens exklusiva modevisning samt mingla och hälsa på alla inbjudna bloggare. En trevlig tillställning och ett lagom försmak på vad resten av helgen kommer att erbjuda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.