operation nytt kök

IMG_3241

IMG_3343

Jag vill bevara den “lantliga stilen” även efter renoveringen och har således valt ett kök som går hand i hand med lägenhetens byggnadsperiod. Vi har ju haft turen att få välja köksinredning själva trots att vi bor i en hyresrätt och det är jag enormt tacksam för. Jag har fått många frågor kring hur jag har lyckats med att få igenom detta och till er som är i samma sits vill jag ge er rådet att helt enkelt ringa upp förvaltningschefen/ägaren och presentera era argument för varför man bör ta vara på lägenhetens charm och inte som i många fall fördärva den genom att kasta in ett simpelt “standardkök” och en osmaklig plastmatta bara för att det är billigare.

Jag gav mig helt enkelt inte och bokade till och med in ett möte med förvaltningschefen där vi mellan fyra ögon diskuterade renoveringen och möttes lite på halva vägen, vi får tex inte välja kakel utan där blir det vita standardplattor. Det är sagt att vi ska försöka bevara originalgolvet och att vi lagar de plankorna som är trasiga, slipar och målar om men jag är lite orolig över att detta inte kommer funka med tanke på att väggar ska rivas och golvet där under kanske är skadat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.