matlagningsverkstad

IMG_3282 IMG_3298 IMG_3303

Haha, när jag tänker tillbaks på måndagens matlagningsverkstad får jag allt ett stort leende på läpparna. Man kan ju lugnt säg att vi tog ett rejält avsked av vårt gamla kök med tanke på att vi tillagade FEM maträtter på en och samma gång, om det inte hade varit för att jag har så fruktansvärt ont i benet så hade det varit ett riktigt roligt stök som sannerligen krävde en hel del teamplay oss emellan. Då ska det poängteras att vi redan hade städat ur köket vilket resulterade i en hel del springande mellan vardagsrummet och köket, som dessutom var “igenplastat”, för att hämta redskap osv! Självklart kommer jag att dela med mig av veckans favoritrecept så håll tillgodo!

Jag vill även passa på att ge er ett litet tips så här inför julen som faktiskt börjar närma sig med stormsteg, jag observerade nämligen att Mat & Ro erbjuder en “julkasse” full med det bästa, godaste och viktigaste på julbordet! Man kan till och med beställa en “förberedd julkasse” som redan är tillagad och det tycker jag är ett alldeles klockrent koncept, vem är inte superstressad och önskar att man själv slapp att stå i köket när man för en gångs skull har familj och släkt samlade? Vi funderar i varje fall på att ha någon form av julstök innan vi reser till Afrika och då hade ju en sådan där kasse passat alldeles utmärkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.