ett steg närmare

IMG_3350

IMG_3363

IMG_3360

Det tog en hel vecka att riva bort väggarna och den gamla köksinredningen men nu är det gjort och jag är förste man till att pusta ut, vilken skillnad det blev och vilket kök vi kommer att få!! Jag är lite orolig över golvet för planen var att försöka rädda originalet men det ser onekligen kört ut, jag är ju lite smått allergisk mot laminat- och parkettgolv (såvida det inte är äkta fiskbensparkett) och vill verkligen ha ett nytt plankgolv. Osäker på om jag lyckas övertala förvaltningschefen om att få ett nytt sådant!! Håll tummarna!!

Nu ska jag strax koppla ner jobbdatorn och bege mig hem till Sölvesborg för att fira min kära mors födelsedag, tack och lov så har jag fått morfintabletter utskrivna så smärtan är för tillfället hanterbar. Önskar er en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.