Black and white

Att bära randigt är till min stora förtjusning alltid rätt, ränderna går aldrig ur tiden och är det någon gång som jag inte riktigt vet vad jag ska ta på mig hoppar jag alltid i en i raden av alla randiga skjortor som hänger i garderoben och väntar. En randig skjorta går att kombinera och bära i många olika utformanden, den matchas stilsäkert till ett par enfärgade byxor och kan med fördel kavlas upp i ärmarna eller bäras snyggt under en kavaj eller cardigan. Mina absoluta favoritränder är de i blått och vitt men randigt är naturligtvis snyggt i färgskalans alla nyanser.

I vår ser vi inte bara ränderna i klassiska skjortor och basplagg utan de finns på var och varannan blus, med eller utan volanger förgyller de plaggets material och jag är inte sen med att haka på trenden. Blusen är ett budgetfynd som kommer att bäras flitigt under vårens och sommarns varmare dagar och att den är lite oversize i storleken gör ju nästan att man vill bo i den!

Köp outfiten:

-contain adlinks

Foto: Victor Norgren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.