Dreamy pastels

En mild färgskala med stänk av himmelsblått, pudrigt rosa och olika nyanser av grönt. Jag är en person som föredrar de pastelliga färgerna framför de knalliga och till min stora glädje ser vi mycket av dessa dova toner i sommar. Att sedan kombinera denna ljuvliga färgskala med spetsdetaljer får åtminstone mig att falla pladask! En elegant spetstopp att bära till kostymbyxan för att så snart det varmare vädret har anlänt matcha den till pennkjolen är utan tvekan en investering i sommargarderoben! Själv behöver jag hitta fler feminina toppar och blusar som kan varieras med den annars så standardiserade skjortgarderoben…

Köp outfiten:

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.