Light summer garments

Nu när den riktiga sommarvärmen så smått börjar titta fram är det hög tid att planera för outfits som svalkar under de allra soligaste dagarna, dessa dagar vill man helst inte bära en åtsittande skjorta som ofrivilligt lämnar LP-skivor i armhålorna eller ett par åtsittande byxor som klibbar längst med benen. Material som gör sig ypperligt under sommarmånaderna är framförallt linne som är ett vävt tyg tillverkat på växtfibrer från lin samt bomull som är ett oerhört slitstark textilfiber, båda materialen är kända för sin förmåga att svalka i varma klimat och gör sig därför ypperligt i samråd med varandra.

Det här setet är tillverkat i en mix av de två materialen, svalare och framförallt bekvämare än så här blir det knappast. Jag har verkligen längtat efter att få inviga min nya outfit och den är precis sådär pyjamas-skön som den ser ut att vara, en alldeles förträfflig semesteroutfit som dessutom kan dressas upp med en blazer och ett par klackar för lite mer attityd och fredagsfeeling! Jag kommer framförallt att bära plaggen tillsammans men fördelen med att köpa ett set är ju att man dessutom kan mixa och matcha plaggen var för sig och på så vis får flera olika outfits på köpet!

Köp outfiten:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.