Morning routines at Masseria Susafa…

När vi är på resande fot börjar vi alltid morgonen med en powerwalk innan frukost, dels så är det så otroligt gott att när man hunnit bli riktigt hungrig slå sig ner till en gigantisk frukostbuffé och dels så är det ett ypperligt tillfälle att utforska platserna man besöker vid en tidpunkt då många fortfarande ligger och sover.

Omgivningen kring Masseria Susafa var fullkomligt magisk, vi gick kilometer efter kilometer till ljudet av surrande syrsor och så långt ifrån trafik och andra människor som man kan komma. Känslan av att befinna sig på en plats, så långt från civilisationen, är fullkomligt magisk! Som terapi för själen och ett perfekt avbrott från den annars så stressande vardagen! Överallt på Sicilien springer man på gamla ruiner som har tusentals historier att berätta…just de här ruinerna här lämningar från forna Susafa.

Frukosten på Masseria Susafa var fantastisk och är hittills utan tvekan den bästa på hela vår resa! Där serverades allt från varmare rätter till nybakat bröd, frukten var den godaste jag någonsin ätit för att inte tala om den färskpressade apelsinjuicen (jag och CJ brukar säg att det är en kvalitétsstämpel om hotellet har färskpressad juice framför koncentrat) som var helt bananas god. Allt smakar så mycket mer när det är närproducerat och utan några som helst tillsatser….

Jag kan ju medge att min magsäck töjts ut något efter den här resan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.