Sommarklänningen

Ett av mina favoritplagg under sommaren är den svala klänningen, ett plagg som ska vara bekvämt att bära och enkelt kunna stylas till både klackar och flats. Jag har genom åren samlat på mig en hel del favoriter som plockas fram så snart det vankas semester och den här ljuva kreationen som jag fyndade på H&M för några år sedan har fått hänga med på allt ifrån bröllopsfirande till exotiska resmål, den var givetvis även en självklart outfit för årets Italien-resa och fick äran att bäras under en middag på Masseria Susafa.

I år införskaffade jag mig en ny favoritkänning som jag misstänker kommer få hänga med precis lika länge som denna, nu har jag inte hunnit knäppa av några outfitsbilder på den men det kommer så småningom…

Under den här resan har jag helt och hållet skippat att sminka mig och det har varit så otroligt skönt, tänk att alltid få gå omkring med en solkysst hud…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.