En lantgårdsidyll….

Jag tänkte runda av vår vistelse på Masseria Susafa med ett sista inlägg och dela med mig av lite fler bilder som jag knäppte av under tiden som vi var där. På bilden ovan ser ni den lilla gröna oasen där lantgården ligger gömd, omgivningarna är verkligen helt fantastiska och jag känner verkligen att jag skulle vilja göra ett återbesök när allt står i grönska.

Vi har verkligen skämt bort oss under dessa dagar och ätit helt fantastiska måltider både till lunch och middag, lunchen serverades i trädgården och gav ett härligt avbrott från dagarna vid poolen. Vi åt allt ifrån färsk pasta till vegetariska burgare och risotto och precis som jag nämnt har det varit en smakupplevelse af rang…

Vi valde kanske inte den mest lämpade bilen till att köra omkring längst Siciliens helt bisarrt slitna vägar, jag skulle snarare rekommendera en jeep som utan problem tar sig över plötsliga hål och gropar som ständigt överraskade oss på vår tur. Vägarna är dessutom väldigt ”kringelkrokiga” så om man ska köra omkring i de små byarna är det helt klart en fördel att köra en mindre bil som man lite enklare kan fickparkera längst med de redan så smala gatorna. När vi befann oss i Taormina hade vi bestämt oss för att äta på en restaurang som låg belägen högst upp i bergsbyn med utsikt över vulkanen Etna men efter en timmes letande efter parkering fick vi ge upp vår solnedgångsmiddag och snällt köra tillbaks till hotellet och istället välja en restaurang inne i Taormina…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.