Vinprovning på Sicilien…

Reser man till Italien så är vinprovning ett måste, det hör liksom till och är det någonstans man ska testa viner så är det ju i Italien! Under vår tur kring Sicilien passade vi på att besöka en vinprovning som låg placerad långt uppe i berget när vi var påväg till vår Taormina och herre min gud vilka omgivningar vi passerade på vägen innan vi slutligen nådde vår vinprovningsdestionation, fullkomligt pittoreska små bergsbyar och gator där det nätt och jämnt gick att få mötande trafik!

Vi hamnade slutligen på Gambino Winery som ligger på Etna och WOW vilket ställe, utsikten var magisk och ägarna var så otroligt välkomnande och serviceminded att man nästan fick dåligt samvete för att man inte köpte med sig fler flaskor hem. Jag vet i tusan hur många flaskor vin och olivolja vi denna gången omsorgsfullt packade ner i våra resväskor men det var i alla fall nätt och jämnt att vi klarade av maxvikten på flyget…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.