Relaxed vacation look…

Det är allt lite vemodigt att lägga semesteroutfitsen och den avslappnade looken på hyllan! Den här semestern har jag verkligen prioriterat att klä mig så bekvämt som möjligt och en stående favorit har varit skjortan med uppkavlade ärmar som jag matchat till ett par shorts och sandaler. Outfiten kan enkelt dressas upp genom att byta ut sandalerna mot klackar, med andra ord en perfekt look att ha med sig när man är på resande fot…

Köp outfiten:

  • Brillor, Rayban
  • Skjorta, Ralph Lauren
  • Shorts, Zara
  • Väska, Vagabond (gammal)
  • Klocka, Daniel Wellington
  • Ring, Jane koenig
  • Sandaler, Rosemunde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.