Bröllopsoutfit…

Jag hann tyvärr inte ta några outfitsbilder på mig själv under gårdagen, det var bokstavligt talat fullt upp med att försöka att inte missa ett endaste litet ögonblick som möjligen skulle behöva dokumenteras under det vackra bröllopet mellan våra fina vänner Jenny & Benjamin.

Den här bilden lyckades vi dock knäppa av i all hast efter att alla bröllopsgästerna begett sig mot festen och efter att vi fulländat dagens fotografering, jag bar en väldigt enkel sommarklänning i lös figur och matchade den med mina nya beiga pumps med bred klack. Det blåste ganska vilt under dagen så mina lockar som jag hade lagt flera timmar på göra (kändes det som i alla fall men det tog säkert bara en halvtimme) försvann fortare än kvickt och min frisyr såg allt annat än glamourös ut men det är smällar man får ta. Jenny var alldeles bedårande vacker i sin bebismage som plötsligt har blivit ganska stor, hon bar en elegant vit kreation som verkligen framhävde den fina gravidkroppen för att inte tala om den bedårande blombuketten som gav en fin färgklick till den annars vita outfiten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.