En spontan kräftskiva

Det som från början var menat som en middagsbjudning för fyra slutade istället med en spontan kräftskiva för åtta, vi har ju ganska begränsat med plats här hemma men jag tycker ändå att vi fick till det så himla bra. Extrabordet åkte ner från vinden och efter en del sjå med att röja undan möbler fick vi till en alldeles ypperlig ”kräftskive-hörna” i vardagsrummet, om än något trång sådan så blev det i alla fall mysigt!

Givetvis kan man inte ha en kräftskiva utan kräftpynt och hatt så vi köpte på oss all dekoration vi kom åt när vi handlade på Hemköp och även om det ser ganska ”tacky” ut så hör det ju kräftskivan till! Kvällen innan hade vi tillagat västerbottenostpaj, vegetarisk paj och frozen cheesecake och utöver det bjöds det på sallad, ostbricka, olika såser och såklart ett gäng med kräftor och räkor samt tillhörande nubbe och annan dryck. En riktigt lyckad afton i goda vänners lag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.