Flowerprint

Jag hade höga förväntningar på att hinna med att fotografera outfiten som jag bar under bröllopslunchen i lördags men precis när vi hade knäppt av första bilden efter att vi hoppat av tåget i Landskrona insåg vi att vi redan i samma sekund borde infunnit oss vid båtterminalen! Istället fick vi alltså lägga benen på ryggen och stressa iväg för att inte missa båten som skulle avgå mot Ven en halvtimme senare och de planerade bilderna blev således inte av…

Nåväl, det var ju en klänning som jag burit vid ett flertal tillfällen tidigare och som länge varit en favorit i klädkammaren. Jag vet inte hur många gamla klänningar som jag äger och således plockar fram säsong efter säsong, visst är det väl härligt när man hittar sådana där kap som man aldrig riktigt tröttnar på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.