Fredag…

Fredag och en ganska tuff sådan, inte minst för Anna Kinberg Batra som meddelade att hon avgår. Det ska bli intressant att se vem den nya personen blir och att följa partiets utveckling framåt. Min fredag var dock tuff av andra anledningar men det tänker jag inte dra ner er med, livet går ju och och det går ner precis som en bergochdalbana, men helgen är i vart fall välkommen och kvällen kommer spenderas tillsammans med min kära make.

Bilderna knäppte jag av på bröllopet i lördagens och de får helt enkelt förgylla bloggens fredagsinlägg, jag fullkomligt älskar bilden på brudparet. Det är något visst med bröllop och hela utstrålningen på de som ingår äktenskap, lyckan är total på något vis…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.