Ett stenhårt spinningpass, en kalorisnål middag och en saftig fruktsallad!

Jag borde verkligen ligga i sängen nu men eftersom CJ fick för sig att stryka skjortor klockan kvart i elva så tänkte jag att jag kunde passa på att posta ett inlägg innan läggdags, det kommer att straffa mig imorgon när klockan ringer men det får det vara värt. Det är ta mig tusan svårt att hinna med allt ibland och idag är en sådan dag! Brukar inte måndagar alltid vara sådana dagar?

Jag har i vart fall börjat veckan riktigt bra med ett stenhårt spinningpass, en hyfsat ”nyttig” kvällsmiddag följt av en saftig fruktsallad som efterrätt! Ett tips om ni vill göra husmanskosten lite mer kalorisnål är att byta ut riset mot blomkålsris, ett tips som jag nästintill tjatar ut här i bloggen känner jag men det är verkligen ett riktigt bra substitut om man vill vara lite nyttigare och numer är det snarare en regel än undantag för oss när vi annars hade serverat ris under vardagarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.