En lugn och skön lördagsmorgon…

Idag gick jag upp vid halv åtta, eller jag vaknade rättare sagt en timme tidigare än det men försökte somna om utan att lyckas så jag passade istället på att  steka bananpannkakor till frukost. Med andra ord fick min make frukosten serverad och i gengäld fick jag upp honom ur sängen redan vid åtta vilket hör till ovanligheterna när det är helg!

Jag tänkte att jag en gång i veckan skulle skriva och utvärdera mina känslor som gravid, skulle det vara intressant? Nu vill jag inte förvandla bloggen till en gravidblogg (jag vet själv hur tråkigt jag tyckte sådana bloggar var innan det var aktuellt med barn för vår del och det vill jag ju inte att ni ska tycka) men det är en ganska stor del av mitt liv just nu och hela tillvaron måste verkligen anpassas efter den lille krabaten som ligger och jäser i magen på mig vilket såklart framkallar blandade känslor för mig som annars är så aktiv.

Nej, nu måste jag hoppa in i duschen för vi ska köra hem till Sölvesborg och spendera dagen tillsammans med Mammi & Jockis…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.