Bomullsbröllop

I fredags blev jag minst sagt överraskad, jag trodde nämligen att jag skulle vara ensam om att ha köpt någonting till CJ på vår bröllopsdag! Vi hade sedan innan bestämt oss för att gå ut och äta på restaurang vilket jag tycker är mer än tillräckligt när man firar bomullsbröllop (1 år som gifta), huvudsaken är ju att man spenderar tid med varandra.

Hur som helst passade jag på att ställa fram min lilla present och handskrivna kort på bordet när maken var ute och sprang milen innan vi skulle på ultraljud och sedan begav jag mig själv ut på en PW och tänkte att han skulle överraskas av detta när han kom tillbaks. Jag hade köpt en lite dyrare whiskey till hans samling och var så otroligt nöjd med att jag kom på den briljanta idén, men tjii fick jag för när jag sedan kom hem från min powerwalk stod där även en påse från Mulberry tillsammans med ännu ett handskrivet kort bredvid den fint uppställda whiskyn . Snacka om att jag blev överraskad, jag hade verkligen inte förväntat mig en present och än mindre plånboken från Mulberry som jag så länge har suktat efter!! Nu var presenten samtidigt ett litet ”plåster på såren” för att jag mått lite si hittills under graviditeten och jag måste bara säg att min make slutar inte att förvåna mig, han kan det där med att överraska…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.