Det blir en liten Ludwig…

I fredags var vi på ultraljud och herre min gud vilken häftig upplevelse det är att få se sin lille bebis ligga och sprattla i magen, vi såg ganska omgående att det var en liten gosse som gömde sig i min mage och det är sannerligen en livlig liten krabat som inte alls ville göra som barnmorskan bad honom om! Allt såg jätte bra ut men hon kom inte riktigt till för att granska hjärtat så jag måste dit på måndag igen för att göra ännu ett ultraljud, jag antar att de måste checka av kroppens alla organ och se så att ingenting avviker. Tydligen var vi dessutom längre gångna än vad vi själva hade räknat ut och ”tjänade” således en hel vecka (till min stora glädje) så nu är vi alltså i v.21 istället för v.20 och vår nya veckodag då vi träder in i en ny graviditetsvecka blir alltså på torsdagar.

Efter ultraljudet åkte vi raka vägen ut till Emporia och Newbie som för tillfället är Ludwigs favoritmärke när det kommer till outfits, jag hade kunnat handla hur mycket som helst men vi hejdade oss och köpte bara en uppsättning i storlek 50 och en i storlek 56. Hur många outfits behöver man per storlek? Vi tänkte nämligen att vi skulle försöka planera våra inköp så att han verkligen kommer att använda allt vi köper till honom och vi köper hellre få ”lite finare” outfits än att överösa honom med på tok för många som inte alls kommer att användas. Jag längtar redan tills nästa gång jag ska på bebisshopping och hans mormor är inte sen på att haka med så vi har redan bokat in en heldag då vi tillsammans ska försöka planera och införskaffa hans första garderob som jag misstänker kommer att gå i stil med de två vi redan har köpt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.