Bring your flowers!

Till min stora glädje håller det blommiga mönstret i sig även i höst och är en given detalj på den rådande modekartan. När jag fick syn på den här blomsterskapelsen från Gina Tricot (för några ynka hundralappar) passade jag på att köpslå, nu när jag är i en kraftig tillväxtfas rent storleksmässigt är det skönt att blanda ut garderoben med lite billigare plagg! Kruxet med att bära en sådan här klänning när man är gravid är dock att man gärna kan se gigantisk ut från sidan då magen står rakt ut och man inte riktigt ser den faktiska siluetten men vet ni vad, det skiter jag i för det här är nämligen det mest bekväma plagget att bära som gravid!! I höst kan ni matcha den blommiga klänningen till en stickad tröja eller rent av klä dig i blomstrande prints från topp till tå!

Jag var dock tvungen att lämna in klänningen till en skräddare då jag tyckte att den var något för vid upptill så sömmerskan minskade helt enkelt utrymmet från gummibandet under brösten och upp till kragen så nu sitter den mycket bättre på mig. Detta kostade 320kr att fixa till hos den skräddaren jag går till…

Köp outfiten:

  • Brillor, Epos
  • Klänning, Gina Tricot
  • Kappa, Tiger of Sweden
  • Väska Mulberry
  • Strumpyxor (gravid), H&M
  • Stövletter/pumps (vet inte vad denna modellen kallas), ATP Atelier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.