Lyxiga basplagg

När det kommer till basplagg är jag extremt noga med att kvalitén ska vara bra, dessa plagg vill man kunna använda i många olika kombinationer och dessutom ha på sig ofta och därför krävs ett slittåligt tyg som inte ser dassigt ut efter bara några tvättar. Det är väl den främsta anledningen till att jag har förälskat mig i Rosemundes silkesplagg som inte bara uppfyller detta krav utan även inger en luxuös känsla av att bäras och verkligen ger outfiten ”det där lilla extra”.

Små spetsdetaljer på ett annars väldigt neutralt plagg gör det så otroligt mycket roligare att ha på sig och det finns av den anledningen dessutom mängder av möjligheter till att variera sina looks! Man kan tex som jag har gjort på bilderna i detta inlägget, låta spetsen träda fram i ärmslutet eller varför inte låta den skymtas i ringningen under en cardigan eller stickad tröja? Till min stora glädje är dessa basplaggen dessutom helt fantastiskt töjbara, jag har fortfarande storlek XS i mina toppar och eftersom de är så långa i modellen ryms min växande mage utan några som helst problem. Det än mer fantastiska är att formen på plagget inte förstörs bara för att du för tillfället har en något större omkrets, med andra ord borde alla ni gravida där ute ta och investera er i en topp (av de längre modellerna) från Rosemunde.

Köp outfiten

  • Cardigan, Rosemunde
  • Topp, Rosemunde
  • Chinos, Mamalicious
  • Väska, dbramante1928
  • Klocka, Daniel Wellington
  • Ring, Jane Koenig
  • Pumps, ATP Atelier

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.