Out of my comfort zone

Som jag nämnt vid flertalet tillfällen tidigare har jag lite svårt för att bära svarta plagg och accessoarer, det har med tiden blivit bättre men jag kan fortfarande känna att det svarta nästan skär sig till min mörka hårfärg och många gånger känner jag mig inte alls fin i dessa plagg. Likaså har jag väldigt svårt för att ha håret som på bilderna i detta inlägget, det vill säga, stramt bakom öronen. Jag tycker det är så snyggt och ser väldigt sofistikerat ut på andra men varje gång jag själv försöker mig på ”frisyren” och sedan på bild ser hur det ser ut blir jag direkt obekväm, jag vet egentligen inte varför och önskar att jag hade gillat det.

Nu när min bloggväninna Anna-Karin fick för sig att ”stilutmanar” sina följare att våga vägra begränsade uppfattningar kunde ju inte jag vara sämre än att faktiskt utmana mina egna förutfattade meningar. Många gånger är det bara ens egna hjärnspöken som härjar och den här klänningen som trots allt är svart gillar jag supermycket…

Köp outfiten:

  • Klänning, Vila
  • Väska, Louis Vuitton
  • Armband, Efva Attling
  • Klocka, Daniel Wellington
  • Pumps, GANT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.