Se hit => världens sötaste barnkläder

1.här   2.här   3.här   4.här   5.här   6.här   – innehåller affiliatelänkar

Förstår ni hur mycket kläder det finns att köpa till en bebis, eller är det bara jag som har blivit helt besatt? Nu upptäckte jag dessutom att Boozt, som vi för övrigt spenderar en förmögenhet på, till och med säljer barnkläder! Är ni ute efter lite mer märkeskläder till era små så är den här sidan helt rätt att shoppa på, så bekvämt att dessutom bara kunna sitta hemifrån och klicka hem allt (jag vet vad jag kommer göra när jag är mammaledig, haha!)!

Jag tänkte inom kort visa Ludwigs alla outfits som han har fått hittills, jag tog mig tid att fotografera dem i helgen så nu ska jag bara orka redigera bilderna också! Vi själva har bara köpt två uppsättningar (de två som jag redan visat upp här på bloggen), resten har han fått så snacka om bortskämd bebis! Jag har förstått att kläder som man trär över huvudet inte är så praktiska samt ska man undvika bodys med ”insydda fötter” eftersom man inte vet hur stora fötter barnet har och ibland kan det dessvärre vara så att man tvingas klippa upp fötterna i plagget vilket är lite trist…av den anledningen har jag faktiskt hejdat mig och inte köpt bara för att plaggen är söta utan även tänkt lite på det praktiska. Hur är det förresten med kläder som har luva? Det känns ju ganska opraktiskt om bebisen ska ligga ner hela tiden…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.