Våra vigselringar…

Idag ska vi äntligen hämta våra vigselringar, vi lämnade in dem för gravering samt putsning förra veckan och det var väl på tiden med tanke på att vi gifte oss för över ett år sedan! Vi blev båda två fullkomligt överraskade över hur mycket det skulle kosta, 1.900kr för gravering av två ringar (och då får bara datumet plats i CJ’s ring eftersom juvelernas egna ”logga” täcker upp halva insidan av ringen, men jag ska försöka pruta bort denna kostnaden för det är ju inte rimligt) plus putsning av alla tre ringarna.

Det sägs att man ska lämna in ringarna för putsning en gång om året men vi är inte helt säkra på att vi kommer göra det, min solitärring kommer dock behöva kontinuerlig uppfräschning eftersom det vita guldet ganska snabbt ser ”smutsigt” ut men den i gult guld räcker nog vartannat år. Jag fick även en liten tillsägelse om att jag MÅSTE rengöra mina ringar vilket jag aldrig har gjort, tycker det låter så omständigt men jag får väl bättra mig nu när jag får tillbaks dem ”som nya”…

Ikväll vankas det dopfest för lilla Nico, hans föräldrar har verkligen slagit på stort och bjudit omkring 90 personer. Jag har även hört rykte om att där kommer finnas DJ och att festen varar till sent på natten, tror det är en serbisk tradition så det ska bli kul att se vad som väntar oss! Ha en fin lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.