Söndagstrött

Det sägs att man ska vila upp sig under helgen men den här helgen har varit allt annat än lugn och jag känner mig nästan mer trött idag än när jag gick hem ifrån kontoret i fredags! Vi har alltid så mycket som måste fixas med under helgen och när man dessutom har vänner/familj som man ska hinna med att träffa kan det ibland bli nästan lite för intensivt, åtminstone nu när jag är gravid och inte riktigt orkar med samma tempo. Hela lördagen försvann eftersom som vi var på barndop och idag har vi tvättid, hunnit veckohandla samt tagit oss ut till bilfirman för att spana in bilar (igen!!). Vi har nämligen inte kommit till skott med att köpa bilen som vi egentligen behöver införskaffa innan vi flyttar om ca en månad, idag har vi testkört modellen större av X-serien samt en Range Rover (som jag för övrigt blivit helt kär i) och vi inser att budgeten som vi till en början hade tänkt definitivt kommer att spräckas.

Snacka om att allt händer samtidigt för oss, det känns ibland nästan lite övermäktigt och sådana saker som egentligen är världens roligaste blir istället jobbiga att fixa med. Imorgon fyller tex jag år och bara en sådan sak som att komma på vad jag önskar mig av nära och kära känns snarare som ett stressmoment, om jag ska vara ärlig så önskar jag mig faktiskt  ingenting för tillfället. Vi har så mycket som komma skall så en liten födelsedag känns inte särskilt viktig i det stora hela…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.