Min födelsedag…

Idag är det min dag, även om jag inte längre tycker att det är något särskilt att fylla år och nästan känner lite ångest över dagen så var det ju faktiskt idag för hela 35 år sedan som min mamma satte mig till världen. Nu när man själv är gravid får man lite mer förståelse för vad våra kära mödrar faktiskt har gått igenom, tänk att gå igenom TRE graviditeter! Det kommer ju aldrig att hända för mig och jag är dessutom lite rädd för att jag kommer tycka att det gott och väl räcker med att ha genomgått det en gång, men vi får se!

Min kära make hade hur som helst ordnat med hembakta scones och dukat upp en jätte mysig frukost innan han for på tjänsteresa tidigt imorse, jag tror bestämt att klockan inte ens hade slagit sex när vi slog oss ner i soffan. Precis som en födelsedag ska starta! Jag har för övrigt haft en ganska hemsk natt med ihållande sammandragningar, en vild bebis som sparkat för kung och fosterland och därpå ett ryggont som bokstavligt talat gjorde det omöjligt att sova! Lägligt nog hade jag tid hos barnmorskan imorse och fick strikta order om att lägga mig och vila så jag har faktiskt jobbat hemifrån soffan idag, sammandragningarna har släppt men ryggontet består och dessutom har ett illamående sköljt över så frågan är om det blir något restaurangbesök som maken hade planerat eller om det helt enkelt får bli hämtmat dagen till ära…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.