Ludwig’s outfits

Finns det något roligare än att shoppa bebiskläder? Jag vet att man egentligen inte behöver köpa så mycket eftersom man säkerligen kommer att få en hel del av nära och kära men samtidigt så är det ju så himla roligt att planera inför den kommande bebisens ankomst. Vi var ganska försiktiga med att köpa saker fram tills dess att vi gick på rutinultraljudet i vecka 20 och även om det inte är en garanti att allt går hela vägen så kan man heller inte gå runt och vara orolig för att någonting ska hända och av den anledningen vänta med att införskaffa sig bebisens nödvändigheter. Jag menar, många gånger kan det vara flera månaders leveranstid på en barnvagn och för vår del passar det bättre att ”pö om pö” köpa på oss alla nödvändigheter snarare än att behöva göra det när bebisen har anlänt, då kommer vi ha fullt upp med att lära oss ta hand om Ludwig samt bo in oss i vårt nya hus.

Jag och mamma begav oss således ut på en shoppingtur i syfte att köpa en första garderob till Ludwig och det resulterade i en hel del outfits, jag vet inte hur många gånger jag har lagt fram allt och mixat och matchat de olika plaggen. Jag kan inte riktigt förstå att det är vår bebis som ska bära dem och jag kan verkligen inte föreställa mig hur han kommer att se ut, kommer han vara lik Carl-Johan eller kommer han brås mest på mig? En sak är dock säker och det är att han kommer att vara välklädd…

Den här vita outfiten från Zara köpte hans mormor innan vi visste om det var en pojke eller flicka, tanken var att han ska åka hem i den när vi lämnar BB men jag tror bestämt att den kommer vara för stor så det får nog bli en senare outfit…

Byxorna och skjortan är från Zara, en något avslappnad ”fin-outfit”.

Overallen kommer också från Zara, Ludwig är ju beräknad i januari och då lär det vara kallt som bara den så det gäller att bylsa på honom så att han inte fryser. Hur söt kommer han inte bli i denna nallepälsen? Vantarna kommer från KappAhl. Han har även fått ett par bomullsmössor som jag missade att fotografera…

Jag har förstått att man behöver många bodys så det fick bli några sådana också, givetvis med matchande byxor!

Den blå mys-outfiten kommer från Lindex…komemr bli perfekt när familjen ska ha fredagsmys.

Han har redan fått en hel del pyjamaser, den här med stjärnor kunde vi dock inte motstå (trots knapparna, jag har förstått att det är mer praktiskt med dragkedja) och hur söt är inte filten?

Jag är egentligen inte så mycket för outfits med motiv men denna sparkdräkten från Newbie var ju hur söt som helst, jag gillar verkligen färgen…

Som ni kan se är han redan en bortskämd liten gosse och han tackar ödmjukast för allt han har fått, jag lovar att jag så fort han blir stor nog ska berätta för honom hur våra familjer engagerat sig hans ankomst. Givetvis kommer det vara svårt att inte skämma bort honom men vi kommer vara väldigt nog med att han ska bli en tacksam individ och inte ta någonting för givet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.