Den perfekta gravidklänningen

Det här var mitt absolut första gravidplagg som införskaffades omkring vecka 15, innan dess kunde jag i princip ha mina gamla kläder, och jag måste säg att jag är helt kär i klänningen. Den passar till så många olika tillfällen och jag har hittills använt den på bröllop, som kontorsklänning till vardags samt som middagsoutfit ihop med låga skor. Den är stilren, diskret i färgen samtidigt som den inger en dressad look och jag känner mig faktiskt fin i den trots att kroppen inte befinner sig i sin allra bästa form. Det bästa är dessutom att den ger utrymme att växa i och jag kan fortfarande, trots att jag nu är i vecka 26, ha den på mig. Förutsatt att den inte blir för tajt över brösten/armarna tror jag bestämt att jag kommer kunna ha den nästintill hela graviditeten eftersom där lämnats utrymme till att växa i vid magpartiet. Jag har dessutom fått väldigt många frågor kring klänningen vilket inte minst ger den ett riktigt bra betyg, ni finner den på Asos.

Nu ska jag strax bege mig till kontoret och avverka veckans sista arbetsdag, kvartalsbokslutet har gått riktigt smärtfritt och jag är otroligt redo för helg. Ikväll är vi bjudna på middag hemma hos ett kompispar som precis som oss väntar barn, det är så roligt att det är så många i ens omgivning som kommer vara mammaledigt samtidigt! Imorgon vankas det födelsedagslunch hemma hos oss, lägenheten har dock sett bättre dagar då det ekar ganska tomt efter att vi har sålt en hel del möbler men det får helt enkelt bli som det blir.

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.