Babyvakt

Nu är vi äntligen hemma efter en heldag på Gekås och herre min gud vilket KAOS det var där, det var knökfullt med folk och man fick liksom nästan gå i led efter varandra med sina vagnar för att ens komma fram. Jag blir allt lite imponerad över detta lilla imperium som byggts upp i en liten håla som Ullared, folk bokstavligt talat vallfärdar dit! Det dröjer dock tills dess att jag sätter min fot där igen, jag har lite svårt för att trängas sådär och knappt kunna ta sig fram.

Vi har dock haft en supermysig dag tillsammans så jag är glad att vi åkte dit! Mamma & Jocke skämmer verkligen bort vår lilla Ludwig och köpte i princip allt som var till Ludwig, de har ju redan genomgått denna resan med min brorson Benjamin så nu vill de ge samma saker till L. Så gulligt!

Vi fick med oss jätte många bra fynd så det är helt klart värt att åka dit om man har mycket på inköpslistan och framförallt barnsaker. Det enda vi själva köpte till lilla L var en babyvakt samt en massa nödvändigheter till huset såsom tvättmedel, diskmaskinskapslar och rengöringsmedel. Babyvakten som vi köpte kostade 999kr på Gekås och när jag googlar på produkten kostar den mellan 1400kr-1600kr på tex Elgiganten och andra elektronikkedjor så det känns som ett riktigt bra fynd. Vi valde en Babyvakt med skärm så att man kan se bebisen och slipper springa in till honom stup i kvarten, jag gillar även att den har inbyggda vaggvisor samt en ”talk-back-funktion”. Låter kanske lite overkill men jag tror faktiskt att denna kommer göra under, lovar att ge er en recension så snart den satts i bruk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.