Att beställa barnvagn utomlands…

Vår vagn har anlänt och givetvis kunde vi inte motstå att genast montera ihop den och även ta oss en provtur i parken, det här inlägget tänkte jag dock viga åt hur vi upplevt själva beställningen som vi gjorde direkt från Holland. Ni är många som har frågat vart vi bestämde oss för att köpa barnvagn samt vilken modell det slutligen föll på så jag tänkte börja med att berätta om vår upplevelse kring att beställa utomlands sen kommer det ett separat inlägg där jag skriver mer utförligt om vagnen och alla tillval vi gjort. Inte tusan trodde jag att jag skulle bli så här involverad i att välja en vagn till Ludwig men det känns ju nästan lika roligt som att köpa bil, jag vill ju att han ska ha den absolut bästa och givetvis den snyggaste vagnen i stan!

Det var egentligen våra vänner som från början tipsade om att man kunde beställa vagnen direkt från Holland och spara sig en liten slant, det är ju inte direkt några billiga åkdon så varje sparad krona är mer än välkommen med tanke på att vi även köpt hus och bil! Efter att ha fått Babyplus.nl rekommenderad från två olika kompis-par var vi helt säkra på att även vi ville lägga en beställning från deras hemsida och vårt beslut förstärktes efter att vi tagit kontakt med företagets kundservice som svarade på alla våra frågor omgående och var väldigt trevliga och serviceminded. Något som jag personligen tycker är väldigt viktigt när man driver en nätbutik, som kund måste man känna sig väl bemött och man vill få snabba svar. Vi fick omgående en estimerad leveranstid men till vår stora glädje kom vagnen betydligt tidigare än så, när man beställer ny vagn ska man ha i åtanke att leveranstiden kan dröja upp till 2-3 månader och av den anledningen bör man vara ute i god tid när man lägger sin beställning. En annan sak som jag vill lyfta är att frakten dessutom var gratis vilket gör det än mer tillgängligt att beställa från utlandet, jag kan med andra ord varmt rekommendera er barnvagnsletande föräldrar att beställa från Baby Plus! Vi är helnöjda med hela processen, från beställning till leverans!

Vagnen är en Joolz Day 2 och skötväskan kommer från Bagasi, men det kommer separata inlägg om dessa inom kort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.