Höstrusk och nya skor…

Nu har hösten verkligen anlänt och det med råge, med andra ord anlände mina nya skor inte en sekund för sent! Jag insåg dock ganska snabbt att det kan bli problematiskt att få i fötterna i de här om någon månad eller så, hela jag sväller nämligen och jag kan tex inte knäppa mina stövlar eftersom vaderna blivit allt för tjocka. Det är en märklig känsla att plötsligt vara så mycket större än vad man är van vid, garderoben har minst sagt blivit begränsad och min cape från GANT kommer med andra ord att användas väl från och med nu.

Hösten gör det dessutom betydligt svårare att fotografera, tanken var att vi skulle knäppa av några bilder på bilen i söndags efter att vi hade träffat målarna men regnet satte verkligen stopp för en sådan shoot och istället fick det bli några snabba höstbilder på min outfit. Vi lyckades få till några bilder som inte var allt för suddiga med både regn och mörker gjorde det riktigt svårt för kameran att leverera, ännu värre var det när jag mötte upp Linda i fredags och i princip alla bilder blev så pass oskarpa att jag inte ens kan använda dem. Så himla trist när man lagt ner tiden…

Mina nya skor från GANT finner ni här (klick).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.