Inredningsdetaljer till barnrum

1.här   2.här   3.här   4.här   5.här   6.här   – innehåller affiliatelänkar

Något som jag längtar efter är att få börja inreda Ludwigs barnrum, nu när vi målar om hela huset invändigt har vi bestämt oss för att köra på vitt rakt igenom men på Ludwigs rum tänkte vi nog välja någon färg. Jag funderar på ljus-turkos men vi får se hur vi känner efter att vi varit i målarbutiken nu i helgen, jag tycker det är så svårt att föreställa sig resultatet och det bor sju trist om vi ångrar oss och måste måla om det igen. Samtidigt som jag gärna vill ha en färg på väggarna vill jag ju inreda med lite pojkfärger när det kommer till inredningsdetaljerna så det är en svår balansgång för att det inte ska bli alldeles ”för mycket”. Har ni målat era barnrum i någon särskild färg som ni kan rekommendera?

 

Tänkte även passa på att tipsa er om att Boozt.com nu även har fått en kategori med inredning, i kollaget ovan har jag valt ut några söta inredningsdetaljer för pojkrummet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.