Fredagskväll hos svärisarna…

Kvällen igår spenderades hemma hos svärföräldrarna i Helsingborg, vi tog bilen dit efter jobbet och möttes som vanligt av ett dukat bord och en fantastiskt god middag. Min svärmor kan det där med matlagning vill jag lova, jag var såklart lite försiktig med efterrätten men smakade i vart fall ett par munsbitar. Jag fick dessutom med mig en ”insulinavläsare” hem så nu kommer jag kunna hålla koll på mitt värde, vi testade att ta blodsockervärdet på mig ett par timmar efter att vi hade ätit och det såg alldeles utmärkt ut! Är det någon som vet varför detta värdet plötsligt kan skena iväg som det gjorde för mig första gången jag gjorde glykostestet?

Nu ska vi duka upp lite frukost och sedan har vi avsatt hela helgen åt att planera inför flytten samt börja packa ner allt i lådor, finns det förresten något tråkigare än att packa? Det ska bli så skönt när vi väl är på plats i huset efter att allt har klaffat med alla hantverkare och möbelleveranser…fick nämligen ett mejl om att två av våra soffor levereras till vår nya adress redan nästa vecka (!!) och detta till trots att vi hade kommit överens om att de får anlända först den 1/12!! Det har såklart löst sig men det blir ju så omständligt när man måste göra alla saker minst två gånger så förhoppningsvis ska det nu klaffa som vi har tänkt oss…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.