Höstens färger…

Förra helgen kunde man gå omkring så här utan att frysa gumpen av sig, den här helgen har höstrusket anlänt med buller och bång och det har till och med utlovats årets första snö! Jag är verkligen inte redo för kylan och det är heller inte vår bil så håll tummarna för att det dröjer lite till innan vintern är här, vi måste hinna få hem våra vinterdäck som vi beställt!

Nu ska vi alldeles strax bege oss till mäklaren och slutföra husköpet, jag får nästan nypa mig själv i armen för det har fortfarande inte gått in att vi är husägare! HUSÄGARE!! Nu har vi två intensiva veckor framför oss där allt rent tidsmässigt måste klaffa så håll tummarna för att vi har fått tag på bra hantverkare, man har ju hört en del skräckhistorier kring husrenoveringar och hur det har gått snett!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.