Sorry för dålig uppdatering….

….men tiden har helt enkelt inte räckt till! Vi har lagt allt fokus på huset och nu är vi alltså på plats här hemma i kaoset, det var alldeles fantastiskt att vakna upp här hemma idag och starta morgonen i vårt egna hus! Målaren har redan hunnit måla om allt i RÄTT vita färg och mamma och Jocke är påväg hit som två räddande änglar! CJ & Jocke kommer fokusera på att ställa möblerna tillrätta och bära ner/upp flyttlådor från källaren (för allt har hamnat huller om buller i flytten) medan jag och mamma ska fokusera på att städa huset och sedan sätta iordning alla prylar. Det ska bli så kul, från och med nu kommer man ju se stora förändringar efter hand som allt kommer på sin plats.

Leveransfirman ringde förresten förra veckan och ville dumpa av möblerna vi beställt men tack och lov kunde vi skjuta fram det tills nästa vecka, det hade ju inte fått plats en pinyl till här hemma innan vi fått bort alla flyttkartonger etc. Jag uppdaterar förresten löpande på Insta Stories (heter thessan.se på Instagram också) så ni som är nyfikna får kika in där så länge, annars är jag nog i fas med bloggen under helgen skulle jag tro.

Bjuder på en bild på mitt Black Friday-fynd så länge, köpte kappan (från Stenströms) i XS och får helt enkelt se ut som en valross i den tills dess att magen är borta men den får alltså plats vilket är det viktigaste. Köpte även en billig dunväst (i storlek XL!!!) från Mango som jag tänkte ha under ifall det blir för kallt i vinter…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.