Leverans av möbler…

Nu har den första leveransen av möbler anlänt, en och en halv pall på totalt 150kg! Jag är dock något frustrerad för fraktkillen hjälpte mig bara in med den mindre pallen så den stora pallen står kvar utanför och det håller på att blåsa upp till storm och som om inte det vore nog ska det enligt prognosen dessutom REGNA om några timmar!!

Det är ju fullkomligt omöjligt för mig att packa in denna pallen själv och maken har ingen möjlighet att komma hem tidigare från kontoret! Inte nog med att man ska sitta hemma på givakt och invänta leveransen, de ser inte ens till att godset kommer in i huset! Då ska det påpekas att fraktkostnaden summerar till 2.800kr, vilket jag kan tycka borde inkludera att man åtminstone får in godset i huset! Eller är det bara jag som tycker att det är märkligt?

Chauffören som levererade godset var ju trevlig och gjorde vad han kunde, han hjälpte mig att få in den mindre pallen och hade det varit fysiskt möjligt så hade han nog hjälpt mig även med den stora men det krävs antingen en lift eller åtminstone två män för att överhuvudtaget kunna flytta pallen. Jag trodde det var en självklarhet att man idag levererade möbler med lift, men tydligen hade jag fel och hade vi från början vetat om att de bara dumpar möblerna utanför dörren så hade vi ju hellre hyrt ett släp själva och hämtat hem paketen vid en tidpunkt då vi faktiskt har möjlighet att tigga hjälp av bärvilliga vänner…

Som ni kan se har vi börjat julpyntningen så smått, det är såklart lite svårt när man har ett flyttkaos här hemma men fönstren mot gatan har i vart fall fått sig några ljusstakar och stjärnor. Jag tyckte ljusstakarna blev så himla fina till de här fönstren, har letat som en dåre efter ljusstakar som passar rent storleksmässigt samt till stilen som vi nu ska ha på inredningen och blev så glad när jag fann de här grå…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.