Matrum och vardagsrum nedanvåning…

Herre min gud vilken insats vi gjorde även förra helgen, mamma & Jocke kom på eget initiativ ner och hjälpte oss att få iordning här hemma. Efter att ha hjälpt oss att flytta helgen innan insåg de hur mycket vi hade framför oss och med tanke på att jag är gravid kunde de helt enkelt inte låta bli att offra hela sin lördag till att bistå med hjälp, från tidig morgon fram tills klockan 22:00 höll vi på utan i princip en enda paus. Vi räknade ut att totalt, i antal timmar (för oss alla fyra), la vi ungefär en 40-timmars arbetsvecka bara under lördagen.

Jag och mamma tog hand om flyttstädningen och kämpade på som galningar i köket, jag blir alltid så förvånad över hur lång tid det tar att grundligt rengöra ett kök men visserligen hade det inte gjorts någon flyttstädning så det är kanske inte så konstigt. Mamma putsade även fönstren och vi sorterade och tömde dessutom en hel del flyttlådor, männen fick montera garderober och bära ner lådor i källaren och fixa med andra lite tyngre saker. Utan mamma & Jockes hjälp hade vi inte kommit någonstans! Nu har vi i vart fall fått ner allt som som skulle placeras i källaren och således gjort plats för möbelleveransen som anländer under dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.