Kostymbyxa från Mamalogy

Att vara gravid är inte alltid en dans på rosor och då syftar jag inte enbart på hur välbefinnandet kan ta sig en tur i bergochdalbane-linkande svängningar! Det är inte heller så lätt att alltid känna sig tillfreds och vacker i den ständigt växande kroppen som överhuvudtaget inte bryr sig om vad som är smickrande för ögat, den väller precis där den känner för att välla och med fel plagg kan det nämligen kännas hundra gånger värre. Situationen blir inte lättare av att utbudet av snygga gravidplagg är otroligt begränsat, kedjorna säljer givetvis en svag uppsättning outfits som dessvärre inte alls faller mig i smaken. Passformen är oftast katastrofal, för att inte tala om designen som får vilken gravid kvinna som helst att känna sig åtminstone 10 år äldre och ytterligare 20 kg tyngre vilket inte riktigt stärker självförtroendet under denna redan så känsliga period av livet.

Mitt bästa tips är därför att investera i åtminstone en riktigt snygg outfit som minner dig om din ”vanliga” klädstil! Jag som gärna bär lite mer dressade outfits och investerade i en hel del kavajer och snygga kontorsbyxor innan jag blev gravid blev så glad när jag hittade in till Mamalogy’s hemsida och fick syn på de här cigarettebyxorna med matchande svart kavaj som ni ska få se i ett separat inlägg inom kort. Det är mina första gravidbyxor som man inte drar över magen, jag upplever nämligen att det trycker alldeles för hårt på magen med  den där kanten nu så det är skönt att ha ett par byxor som håller magen fri. Ett litet tips till er gravida så här inför julafton…kanske en perfekt klapp att önska sig?

Kappa: Tiger of Sweden / Tröja: H&M / Spetstopp: Rosemunde / Kostymbyxa: Mamalogy / Portfölj: dbramante1928 / Skor: ATP Atelier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.