Nytt julgranspynt

Så skönt med fredag! Maken är på AW och själv tänkte jag ägna Lightroom och bloggen lite kärlek ikväll innan jag fortsätter med inredningen här hemma. Vi har fortfarande en del möbler kvar att montera och som gravid känner jag mig något handikappad eftersom jag verkligen inte kan göra någonting ansträngande för tillfället pga de enorma sammandragningarna jag har, annars hade jag helt garanterat monterat även de sista möblerna ikväll. Istället får jag ägna mig åt att planera inredningen och packa upp alla fina ljuslyktor samt julgranspynt som vi passade på att beställa från Hübsch samtidigt som vi beställde våra möbler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.