Andra advent…

Jag är så nöjd med årets adventsljusstake som anlände tidigare i veckan, jag velade ganska länge om vi skulle investera i denna eftersom den kostar en slant men kom slutligen fram till att den faktiskt kan användas året runt och då blev valet mycket enklare. Nu vid jul tänkte jag knyta ett litet sidenband runt den ena ljushållaren så blir det lite mer julfeeling över den, i övrigt kommer vårt julpynt att vara stilrent med mycket vitt, trä och papp…

Blev så glad när jag dessutom hittade exakt den färgen på ljusen som jag vill ha, tro det eller ej men jag fann dem på Lagerhaus! På bilden ser ni även en liten sneak peek på vårt nya köksbord och de matchande stolarna vi köpt, det kommer separata inlägg efter hand som vi hunnit ställa allt iordning och inreda det som vi vill ha det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.