Green Monday Deals

Det är så mysigt här hemma! Vi har tänt upp massor med levande ljus, julmusiken klingar ur högtalarna och jag sitter uppkrupen i soffan samtidigt som snöflingorna yr utanför fönstren. Vi har precis ätit en fantastiskt god fisksoppa till middag och alldeles strax ska maken sätta igång att montera barnsängen som vi köpt till Ludwig, vi får göra lite pö om pö eftersom jag inte kan bidra med något mer än att peka på vad som ska göras. Hur som helst ville jag bara tipsa er om Green Monday Deals (klick) med upp till 40% rabatt på hur mycket som helst, jag funderar på att slå till på den här fina spetsklänningen som jag gärna hade burit på Nyårsafton. Jag tror den hade blivit jätte fin med en gravidmage under…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.