Designerlampor

1.här   2.här   3.här   4.här   5.här   6.här   – innehåller affiliatelänkar

Så snart möblerna är på plats i huset påbörjas nästa projekt och det är belysningen, nu när vi bor i hus känns det mer befogat att faktiskt investera i lite designerlampor snarare än att bara fylla det funktionella behovet. Vi har nästan bestämt oss för vilka taklampor vi ska ha i matrummet samt i vardagsrummet på nedanvåningen och nu har jag även börjat spåna på sänglampor till sovrummet, jag vill ha lite mindre vägglampor ovan nattduksborden och är speciellt förtjust i den grå AJ-lampan som visserligen är väldigt pricy men den hade gjort sig utomordentligt väl i vårt sovrum. FLOS-lampan hade jag gärna sett sticka ut från väggen påväg upp för trappen till ovanvåningen…

Om ni har några tips på snygga taklampor ovan ett matbord får ni mer än gärna hojta till, bara så vi utvärderar hela marknaden innan vi slutligen slår till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.