Julklappstips till honom

Handskar Royal Republiq här / Morgonrock Polo Ralph Lauren här /  Boxershorts Tiger of Sweden här / Portfölj här / Korthållare Tiger of Sweden här / Julbox Yves Saint Laurent här / Parfym Ralph Lauren här / Bälte Oscar Jacobson här / Slips Eton här – innehåller affiliatelänkar

Julafton börjar närma sig med stormsteg och vi har inte införskaffat en enda julklapp än, nu köper jag och CJ inga klappar till varandra och jag måste säg att det är ganska skönt att slippa den pressen eftersom vi alltid haft så mycket annat just kring juletid. Något år köpte vi ny säng, ett par år har vi varit på gigantresor världen över (varav en var förlovningsresan) och i år har vi precis flyttat och väljer således att fokusera på allt som behöver införskaffas till huset/Ludwig för det är vad vi behöver prioritera just nu.

Vi har även gemensamt kommit fram till att vi bara ska önska oss saker till hemmet för just nu känns det som ett stort svart hål med allt som behövs. Det som står på vår önskelista är bland annat badlakan, handdukar, påslakanset, stekjärn, mikrovågsugn, tallrikar (vi har dock inte hittat några som vi gillar än), tallriksunderlägg som passar till våra nya möbler (tips på detta mottages gärna) etc etc.

MEN, till er som faktiskt ska köpa klappar till er kära pojkvän/sambo/make har jag satt ihop ett kollage med perfekta klapptips som jag tror de flesta män hade blivit glada för. Både jag och maken klarar oss inte utan våra morgonrockar, det är det första vi båda två svirar om till när vi kliver ur sängen och myskänslan blir total. En lite finare portfölj är något jag själv vill ge till maken när han fyller år i januari och som jag vet att han önskar sig. Slips, parfym och kalsonger kan man aldrig får för många utav så det är lite av en standardklapp man alltid kan ge bort.

Jag hoppas ni fick lite idéer till klappar och det bäst av allt är att om ni beställer från Boozt hinner ni dessutom få hem paketen i tid innan julafton och slipper således stressa ut och springa omkring i butiker. Trevlig fredagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.