Sneak peek på julgranen…

Här kommer en liten sneak peek på vår julgran, imorgon tänkte jag visa er lite mer av julpyntet som vi har fått upp här hemma. Jag var nog lite väl optimistisk kring allt som skulle hinnas med inför jul och tänkte att hela huset skulle vara både färdiginrett och pyntat vid detta laget men så är alltså inte fallet, haha! Detaljer så som lampor, mattor och tavlor gör så mycket till inredningen och det har vi över huvudtaget inte hunnit införskaffa oss än men det kommer såklart, likaså fattas vi en del möbler. Ljusstakar och julstjärnor har vi dock satt upp och det gör verkligen sitt till julmyset här hemma, det kommer bli tomt när det väl är dags att plocka ner allt pynt i januari.

Gällande julgranen har vi haft en del incidenter här hemma, vi köpte en kungsgran på Ikea och la väl inte ner allt för mycket energi på att välja ut den så vi får skylla oss själva. Hur som helst, morgonen efter att vi hade klätt granen och spända kom ner för trappen såg vi till vår stora fasa att den hade vält (mot väggen som tur var). Nu trillade lyckligtvis inte pyntet i golvet och vi kunde enkelt resa den upp igen, MEN efter det har den vält ytterligare tre gånger!! Maken sågade nämligen av stammen där nere för långt (enligt min teori) och grenarna (eller rättare sagt där det tidigare suttit grenar) där nere gör att det helt enkelt inte går att stadga den så enkelt med den julgransfoten som vi har. Nåväl, nu har den stått stabilt i något dygn så nu tror vi att den ska hålla sig på plats…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.