Best time of the year

Vi är så himla nöjda med julpyntet i år, det känns verkligen som att det går en röd tråd genom hela granen och känslan av att få hänga upp ett alldeles rykande färskt julgranspynt är allt lite speciell. Vi packade först upp all dekoration och spred ut det på köksbordet för beskådan samtidigt som julmusiken strömmade ur högtalarna här hemma, så himla mysigt! Mixen av pynt som vi valt är precis så stilrent som vi hade tänkt oss när vi från början planerade årets julgran, sen hade vi såklart kunnat välja själva granen med lite mer omsorg men är man gravid så finns inte riktigt energin till att vara kräsen. I år ville vi inte ha så fyllig gran utan hade gärna haft den mer som övre halvan hela vägen ner, svårt att förklara men vi har tittat på massor med inspirationsbilder och tycker att det är snyggt rent inredningsmässigt med en glesare julgran.

Allt julgranspynt samt ljuslyktan kommer från Hübsch, jag fick en fråga på Instagram vart man kan köpa Hübsch möbler och dekorationer och här i Malmö finns det i vart fall en butik (No47) inne på Triangeln sen finns det massor med webbutiker som säljer varumärket. Inne på Hübsch hemsida kan man faktiskt söka efter återförsäljare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.