God Jul

Hur härlig är inte denna bilden som jag knäppte av på Benjamin när vi var hemma hos Lillebor & Ida och julfikade för några veckor sedan? Julen kommer ju bli något helt annat nu när vi börjar bli en del småttingar i familjen, jag minns själv förväntningarna man hade och hur mysig julafton upplevdes som barn.

Julaftons morgon har spenderats här hemma i huset och det blev precis sådär mysigt som jag hade hoppats på, tänk att det är sista julen som vi är ”själva”! Känns så himla märkligt! Nåväl, nu ska vi alldeles strax packa bilen och köra hem till Mamma & Jocke för att fira julafton. I fredags hade vi vänner över på middag och igår njöt vi av att bara vara vi två, det är första gången på länge som vi faktiskt ”bara varit” och det var alldeles ljuvligt! Önskar er alla en riktigt god jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.