Sneak peek – vardagsrum ovanvåning

Vilket dilemma det var innan vi tog beslut om soffa till vardagsrummet på ovanvåningen, vi ville ha en väldigt bekväm soffa där man bokstavligen kan mysa ner sig om kvällarna när man vill se en bra film. Kravet på denna soffan var att vi båda två skulle få plats (ligga ner) utan att det blir för trångt samtidigt som den såklart skulle vara inredningsmässigt snygg (vi är inte så funktionella i denna familjen utan köper många gånger snygga prylar framför funktionalitet), allt vi köper nu blir ju som en investering till huset som vi planerar att bo i ett tag och därför vill vi gärna undvika felköp som bara efter något år måste bytas ut. Jag tror bestämt att vi granskade varenda inredningsbutik i hela stan samt alla webbutiker som vi kom över på nätet och vi hade egentligen bestämt oss för en soffa från samma leverantör som sofforna vi har på nedanvåningen men i sista sekund ändrade vi oss och det är jag så glad för idag. Det blev en Madison Lux (divansoffa) från Mio och till en början tänkte vi egentligen beställa en med VITT tyg men ändrade oss åter igen i sista sekund (vi insåg att en vit skulle bli ganska opraktiskt med tanke på en kommande bebis) och körde en vild chansning som föll på en ”mintgrön” version och som till vår stora glädje blev superfin till det annars så ljusa vardagsrummet på ovanvåningen. Storleken blev också alldeles perfekt och nu ska vi bara hitta ett matchande soffbord samt en mediabänk som rymmer lite förvaring sen tillkommer såklart detaljer såsom matta, lampa och tavlor etc…

Krukorna som vi har i fönstren köpte vi på Plantagen och jag blev så nöjd även med dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.