4 för 3 på barnkläder

Så här med facit i hand underestimerade vi totalt antalet plagg i storlek 50, nu föddes Ludwig visserligen 20 dagar för tidigt och är en liten bebis på strax över 2,5kg vilket vi såklart aldrig hade kunnat förutspå. Oavsett så har vi haft klädbrist och tvättat de få plaggen som vi har som galningar efter diverse kräk-, kiss- och bajsfläckar. Nu kommer min kära mamma & Jocke hit på lördag och levererar ytterligare några outfits i storlek 50 plus att vi själva köpt på oss någon body samt pyjamas sen får vi se om det räcker, så svårt att veta hur snabbt han växer och man vill ju inte köpa för mycket.

Efter en veckas bebiserfarenhet anser vi att det enklaste plagget är en helkroppspyjamas/overall med knappar typ som den på bilden, den är smidig att ta av och på när man ska byta blöja och Ludwig verkar tycka bättre om dessa än tex body’s och byxor som sitter åt lite mer och är något omständigare att ta av och på. Vi har dock inga inbyggda fötter på våra pyjamaser/overaller utan adderar ett par mysiga strumpor som han också verkar gilla väldigt mycket att ha på sig, hans fötter blir ganska snabbt kalla utan.

För er som väntar barn (och er som redan har barn också för den delen) och ännu inte köpt på er alla nödvändiga outfits kan ni shoppa loss till förmånliga realisationspriser här (klick).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.